Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 1972. Τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στην Κύμη Ευβοίας, καθόσον ο πατέρας μου ήταν Λιμενάρχης Κύμης. Ζω στην Καλλιθέα από το 1976.

Σπούδασα στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Αθηνών από το 1992 έως το 1995. Έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στο Τμήμα Φιλολογίας και εισήχθην πρώτος. Περάτωσα τις σπουδές μου το 2000. Το 2004 εισήχθην στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών στο Τμήμα Συστηματικής Φιλοσοφίας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2007. Είμαι πλέον Διδάκτωρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφίας της Τέχνης.

Έχω εργαστεί ως Διευθυντής Σπουδών στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Διακρότημα, ενώ από το 2002 έως το 2007 υπήρξα Γενικός Διευθυντής και Μέτοχος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Διακρότημα - Computer International. Το 2007 εργάστηκα ως καθηγητής Φιλόλογος στο Ιδιωτικό Σχολείο "Ιόνιος Σχολή". Από τον Οκτώβριο του 2015 εργάζομαι ως Καθηγητής στο ΙΕΚ NEW YORK COLLEGE.

Έχω συγγράψει πλήθος άρθρων σε περιοδικό τύπο και εφημερίδες, ενώ έχω εκδόσει στις "Εκδόσεις Γρηγόρη" τα βιβλία "Εκλεκτά Θέματα Αρχαίου Λόγου" και "Πολιτεία Πλάτωνα" και στις εκδόσεις "Νοών" το θεατρικό έργο "Η σφαγή της Μήλου" και την πολιτική πραγματεία "Για μια Ευρώπη των Εθνών". Έχω συμμετάσχει ως επιστημονικός εισηγητής στο ντοκυμαντέρ "Η μάχη του Μαραθώνα' που γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη κ. Μυγδάλη.

Πολιτικά, υπήρξα Υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2014 με το Εθνικό Μέτωπο και επ. Δημοτικός Σύμβουλος Καλλλιθέας με την παράταξη "Η Καλλιθέα Αλλάζει" του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.
Είμαι παντρεμένος με την Πάολα Δημακαράκου, Δικηγόρο Αθηνών κι έχω ένα γιο, τον Στάθη.

Επαφή

Πολιτική Σκέψη

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode